About Me

 

Hoi! Ik ben Linse, 26 jaar oud, woonachtig in Alblasserdam, tweelingzus, dochter, kattenknuffelaar, student goudsmid en fulltime mafkees.

 

Dit ben ik

Een paar kenwoorden die mij als mens beschrijven zijn aardig (tenzij je ongevraagd mijn eten opeet), chaotisch, creatief, vergeetachtig, klunzig (maar echt), perfectionistisch, vrolijk en een beetje maf.

In mijn vrije tijd sport ik, schrijf ik, schilder ik, lees ik, drink ik liters koffie, ga ik er (in mijn eentje) opuit of hang ik al bingend op de bank met een reep Tony’s Chocolonely zeezout karamel, een kleedje en twee katten op schoot. Ik droom ervan om ooit een boek te schrijven en om op een dag te kunnen slapen zonder elektrische deken aan.

 

Dingen die ik leuk vind

Ik houd van zingen, schoon beddengoed, de geur van nieuwe boeken, dansen als er niemand kijkt, hommels ( ja echt), waanzinnig lekkere dingen bakken, Minions, perfecte wenkbrauwen, hotspots ontdekken (en er vooral heel lekker eten en drinken), hele dikke boeken, super fluffy kleedjes, make up, cactussen, zoute popcorn, Disney, aardige mensen, schetsen, mooie sieraden, goede koffie, katten, sporten, copic markers, gezouten karamel (maar wie niet?), Netflix en pantoffels.

 

Dingen die ik dus echt niet leuk vind

Botte keukenmessen (de frustratie), ansjovis, Trump, lage spijkerbroeken, insecten doodslaan als het niet hoeft en tactloosheid.

 

Over Typisch Linse

Vanaf kinds af aan ben ik al bezig met schrijven. Ondanks dat ik het heel erg leuk vond (en vind) ging het wel een beetje in fases. Een aantal weken lang was ik heel druk allerlei stukken en verhalen aan het schrijven tot ik weer besloot dat het allemaal niet goed genoeg was (heb ik al verteld dat ik heel erg perfectionistisch ben?), waarna ik weer een paar maanden absolute writers block had. Tegenwoordig probeer ik me meer te richten op hoe leuk ik schrijven vind en minder op hoe goed ik er eigenlijk in ben. Want let’s face it: als je alleen nog dingen van jezelf mag doen, waar niemand beter in is dan jij, blijft er niets over.

Typisch Linse is mijn virtuele uitlaatklep waar ik dingen deel die ik leuk vind en die me bezig houden. Omdat ik gemerkt heb dat mijn onhandigheden voor veel mensen herkenbaar maar vooral ook heel grappig zijn, zal er met enige regelmaat een artikel verschijnen in de categorie ‘Klunzig 2.0’. Als we even heel eerlijk zijn, is het natuurlijk ook gewoon heel leuk om iemand af en toe eens even keihard uit te lachen. Met Klunzig 2.0 geef ik je hier de gelegenheid voor zonder dat je je er schuldig om hoeft te voelen! Fijn toch?

 

Ik wens je veel plezier met lezen en sta altijd open voor opmerkingen of tips. Je mag natuurlijk ook altijd een berichtje achterlaten, dat vind ik super leuk!

2 Reacties

  1. Anja van Dijk
    augustus 21, 2017 / 9:08 am

    Ziet er heel goed uit Linse.

  2. Carin
    augustus 21, 2017 / 5:52 pm

    Je kan leuk schrijven, mede hierdoor zal je blog een succes worden Linse. Kennis van fam. Van margot. Carin Barten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *